maandag 27 mei 2013

Review: Benefit Hello Flawless Oxygen Wow Foundation

Hoi iedereen, ik liep vorige keer lekker in de Sephora te kijken wat voor make-up ik nog kon inslaan, voordat Sephora definitief uit Nederland ging. Eigenlijk wilde ik de Fake up concealer van Benefit halen, maar helaas was hij uitverkocht. Ik wilde al bijna weglopen, totdat ik de Benefit Hello Flawless Oxygen Wow Foundation. Na hem een tijdje gebruikt te hebben, ga ik er vandaag een review over schrijven.


Dit is hem dan de foundation, wat beweert hij eigenlijk precies?

    • Helps to boost cellular respiration for a "plumping effect" (Opvullend effect)
    • Helps to protect against enviromental stresses (Bescherming milieu invloeden)
    • Contains vitamin C & E derivaatines known to prevent signs of aging (Anti-aging)
Verder zit er nog SPF 25 PA+++  in en is hij oil-free.


Ik heb deze foundation in de kleur Petal, hij is eigenlijk een beetje te donker voor mijn huidskleur, maar dat is OK, want in de zomer wordt ik toch wel wat bruiner. De foundation zelf is érg lightweight, het lijkt wel of je helemaal niks of je gezicht hebt gesmeerd. Hij ziet er ook heel erg natuurlijk uit of je gezicht (Ik breng mijn foundation met mijn hand aan, dat geeft voor mijn gevoel het natuurlijkste effect >.<).

Ik heb van mijzelf een gemengde huid, en meestal zijn mijn wangen erg droog. Wanneer ik foundation aanbreng schilvert hij mijn huid, en zeker wanneer ik een oil-free product op mijn gezicht aanbreng. Maar bij deze foundation schilvert mijn huid niet, hij hydrateerd mijn huid erg goed ondanks hij oil-free is. 
Enigste minpunt met deze foundation is dat hij snel van je gezicht "afglijdt" Ookal poeder je hem af, na een paar uurtjes glimt hij wel rondom je bij je T-zone. Bij mij houd deze foundation het geen hele dag vol, misschien omdat ik nooit mijn poeder/foundation bijwerk gedurende dag.

Dus al in al is dit een fijne foundation, hij is wel een beetje te duur als je nadenkt dat er net zo goede en goedkopere foundations zijn (zoals de Bourjois Healthy mix). De foundation hydrateerd, voelt licht aan en de dekking is op te bouwen. I like this product!

De foundation is in Sephora (+hun website) en in sommige Douglas filialen te koop. Ik had deze foundation voor €32,04 gekocht.


XXX


Song of the day:  Girls' Day - Twinkle Twinkle!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten